Neix campeonas.com, un portal dedicat a notícies d’esportistes femenines espanyoles

Només tres dies al ciber espai té campeonas.com, un portal espanyol dedicat única i exclusivament a cobrir notícies d’esportistes femenines espanyoles, que neix amb la pretensió de visibilitzar l’esport realitzat per dones, així com ser una aportació concreta en la lluita per la igualtat de gènere.
J
esús Abad, director de premsa de campeonas.com, ha manifestat que "des de fa un parell d’anys observem que la cobertura de l’esport femení és escassa, pràcticament nul·la, i vam decidir llavors incloure un gran nombre d’activitats esportives a la nostra web".
"Tenim una bona quantitat de seccions i intentem difondre, tant les disciplines en les quals participen atletes d’elit, com els esdeveniments disputats en qualsevol petita població", ha precisat Abad. Algunes de les seccions del portal són: competició nacional, aquàtics, esports d’hivern, biografies, esdeveniments, salut, internacional, entre altres.
Segons Abad el fet que les dones espanyoles estiguin participant en qualsevol activitat esportiva és suficient mèrit per incloure-les en campeonas.com. "No estem interessats en notícies de premsa rosa o un altre tipus d’escàndols. No ens interessa la vida privada de l’esportista, sinó la seva activitat en la disciplina que practica".
Abad ha explicat que "ens alimentem de notícies que recollim en els diferents mitjans de premsa espanyols, comunicats que les Federacions ens fan arribar, col.laboradors i algunes investigacions pròpies". Cal destacar, que el portal també ofereix la possibilitat de tenir un bloc gratuït.
D’altra banda, amb l’afany de que el portal continuï creixent en benefici de l’esport femení, Abad ha realitzat una crida perquè totes i tots col.laborin en aquest projecte. "Els demanem que ens facin arribar a aquest mail prensa@campeonas.com qualsevol tipus d’informació que desitgin difondre per poder publicar" va instar Abad.
P
er això, una premissa per al director és la participació, en aquest sentit, va expressar que "entre tots podem fer que campeonas.com creixi encara més, i li doni a les dones el lloc que justament i realment, es mereixen pel que fa a cobertura esportiva.
Font: AMECO PRESS

Quant a dtarrega

Espai de difusió, d’intercanvi, d’opinió, de visibilitat, de polítiques d’igualtat. Des de Tàrrega, dones i homes construint una realitat més justa.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.